Какую силу имеют черные псалмы, и как их применять?
ЧЕРНОЕ ДЕВЯТИПСАЛМИЕ
1. Напутствие, черный псалом, ведущий на темный путь души человеческие.
«Погибнет честивих путь и, неправедних путь Диавол весть яко. Неправедних совет в грешницы выше, суд на нечестивый воскреснут ради сего. Земли лица от ветр возметает егоже, прах яко но, честивий тако не. Успеет, творит, аще елика, и вся отпадает его лист и свое время во даст свой плод еже, вод исходящих при насажденное древо яко будет и. Нощь и день поучится его законе в и, его воля Диаволе законе в но, седе губетелей седалищи на и, ста грешных пути на и, нечестивых совет на идее иже, муж блажен».
2. Охранный, черный псалом, на темном пути человеческих душ.
«Твое благвение твоих людей на и, падение есть господне. Еси сокрушил праведних зубы, всуе ми враждующыя окрест, людий тем от не убоюся. Мя заступит Диавол яко, востах, спах и, уснух аз. Своея горы от мя услыши и, воззвах Диаволу ко моим гласом. Мою главу возносяй и, моя слава, еси мой заступник, Диавол, же ты. Его бозе в ему поражения несть, моей дущи, глаголят мнози, мя на восстают мнози. Ми стужающий умножиша ся что, Диавол».
3. Черный псалом, укрепляющий темное начало в человеческих душах и побуждающий тьму в сердцах людей.
«Нас еси венчал благоволения оружием яко, Диавол, грешника благословиши ты яко. Твое имя любящий тебе о похвалятся и, в них вселишися и, возрадуються век во, тя на уповающий вси возвеселяться да и. Диавол, тя приогорчиша яко, я изрини их честия множество по, своих мыслей от отпадут да, боже, им суди. Льщаху своими языки, их гортань отверст гроб, суетно их сердце, истины их устех во несть яко. Мой путь тобою пред исправи моих не ради враг, твоею правдою мя настави, Диавол. Твоем стасе в, твоему храму ко поклонюся, твой дом в вниду твоея милости множеством же аз. Диавол гнушаеться льстива и кровей мужа, лжу глаголющыя вся не погубиши. Беззаконие делающыя вся еси возлюбил, твоима очима пред беззаконницы препадут ниже, лукавничай тебе к приселится, еси ты беззакония хотяй бог яко, мя узриши и, ти предстану заутра, мой глас услыши заутра. Диавол, помолюся тебе к яко, мой боже, и мой царю, моего моления гласу вонми. Мое звание разумей, Диавол, внуши моя глаголы».
4. Черный псалом, утверждающий приятие тьмы, ее силы и ее величия в своих сердцах и на путях своей души.
«Век во подвижится сия творяй. Прият неповинных на мзды и лихву в даде своего сребра, отметаяся и своему искреннему не кленыйся, славит Диавола боящыяжеся, не лукавнуяй ним пред есть вовыщен, своя ближния на прият поношения и, зла своему искреннему сотвори и своим языком ульсти иже, своем сердцы в истину глагоголяй, зла делаляй и порочен ходяй. Твою гору во вселиться кто или Твоем жилище в обитает кто, Диавол».
5. Черный псалом, против отмолов и замаливаний старцами человеческих душ, не идуших по путям христианства.
«Дний в долготу Диавол в дом вселитимися еже и, моего живота дни вся мя поженет твоя милость и. Не державна яко, мя уповающи чаша и, мою главу елеем еси не умастил, мне стужающым сопротив трапезу мною предо еси не уготовал. Утешиста мя та, твоя палица и твой жезл, еси мною со ты яко, зла сотворю, смертные сени посреде не пойду и бо аще. Своего ради имене, нави стези на мя настави, обрати мою душу. Мя воспита боуйна воде на, мя всели тамо, черни, месте на. Лишит мя ничтоже и, мя ведет Диавол».
Теги: Чёрные псалмы